4yourproperty.com compleet vernieuwd
Jun 2010 07

In nauwe samenwerking met Ron Linders van 4yourproperty is de website 4yourproperty.com compleet aangepast en geoptimaliseerd. Deze op WordPress gebaseerde website is zo gebouwd dat upgrades zonder problemen kunnen worden uitgevoerd. Door dicht bij de kern van WordPress te blijven en alleendaar waar noodzakelijk uitzonderingen te programmeren kan wel blijvend geprofiteerd worden van de upgrades die aan WordPress worden gemaakt.

Tevens is een aparte Nederlandstalige website opgezet over vastgoed op Lombok. Door deze te scheiden van de Engelse website, zal de vindbaarheid nog verder worden vergroot.

Online marketing

Qua online marketing zijn beide websites voorzien van de belangrijkste tools om online marketing uit te kunnen voeren: nieuwsbriefmodule, SEO, analytics en linkbuildingtools.