Protestantse Gemeente Bunnik is nu ook op internet
Mei 2011 14

De protestantse gemeente Bunnik is sinds kort ook actief op internet. hetwebburo heeft op basis van het WordPress content management systeem een uitgebreide website gerealiseerd, waarop alle onderdelen van de kerk vertegenwoordigd zijn.

Rollen en rechten

Iedere vertegenwoordiger kan de teksten op zijn of haar pagina aanpassen, zodat de site altijd actueel is en men niet afhankelijk is van een webmaster. De site biedt de mogelijkheid om snel te communiceren met leden en belangstellenden.

Zoekmachineoptimalisatie

De website van de protestantse gemeente Bunnik is geoptimaliseerd voor zoekmachines. Dat dit op effectieve wijze is gebeurt, bleek wel na de Opwekkingsconferentie. Een filmpje over de flashmob die daar voor Japan werd gehouden, werd binnen enkele uren duizenden keren bezocht. Ook op algemene begrippen rondom het geloof en kerkdiensten is de site goed vindbaar.

Kijk voor meer informatie op: PG Bunnik.

Reageer