‘Tijdens de verhuizing continu communiceren met klanten’
Jul 2011 04

Antiekhandel Victor Couwenbergh verhuist in 2011 van Bunnik naar Grijpskerke. Dit betekent feitelijk dat de toonzaal ruim een half jaar gesloten is. Om te voorkomen dat klanten Victor en Nellie Couwenbergh niet meer weten te vinden, is er door hetwebburo een speciale verhuiswebsite ontwikkeld.

Content strategie

Een verbouwing is uiteraard een prima aanleiding om nieuws te delen met klanten. Op basis van het WordPress content management systeem is een weblog neergezet, waarmee Victor en Nellie dagelijks updates van de verhuizing en verbouwing kunnen delen met hun klanten. Zowel de oude klanten in de omgeving van Utrecht, als de nieuwe klanten in Zeeland kunnen zo op de hoogte gehouden worden van de vorderingen en de belevenis die dit met zich mee brengt. Bezoekers kunnen reageren op deze blogs. Pagina’s zijn eenvoudig onderhoudbaar en aan te maken, waardoor de familie Couwenbergh zonder tussenkomst van hetwebburo kan publiceren.

hetwebburo heeft zowel de strategie ontwikkeld, als ook getekend voor de realisatie. Hierbij was sprake van een zeer korte doorlooptijd.

Kijk voor meer informatie op de website: Antiek Couwenbergh.

Reageer