Bouwkundig advies: MOB legt eerste contact via vernieuwde website
Dec 2011 07

Bouwkundig adviesbureau MOB Consultancy bv uit Zeist heeft haar nieuwe website laten bouwen door hetwebburo. MOB Consultancy wil beter gevonden worden en meer nieuwe klanten aan zich binden door middel van een geoptimaliseerde website.

Conversieoptimalisatie

In het verleden haalde MOB Consultancy bezoekers onder meer met Google AdWords advertenties naar haar site. Bezoekers kwamen op een onoverzichtelijke pagina waar veel informatie te vinden was, maar geen mogelijkheid om direct aan te geven dat de bezoeker geïnteresseerd was in specifieke dienstverlening van MOB.

Met de vernieuwde website, die door hetwebburo is gebaseerd op basis van WordPress en het Genesis framework, heeft MOB Consultancy haar Google AdWords uitgaven drastisch kunnen verlagen en haar klantenbestand sterk uit kunnen breiden. Door een effectieve en geoptimaliseerde website, weten bezoekers MOB nu ook te vinden in de bovenste resultaten van de organische zoekresultaten.

Eenvoudig te beheren website

De inhoud van de website kan door de medewerkers van MOB zelf worden bijgewerkt. WordPress is een eenvoudig en snel te leren content management systeem. Medewerkers voegen regelmatig zelf nieuws toe.

Reageer