Allied Consult: een professionele website voor een professionele organisatie
Feb 2012 20

Voor adviesbureau Allied Consult uit Amersfoort heeft hetwebburo een drietal sites gebouwd. De statische website van Allied Consult sloot niet meer voldoende aan bij het niveau wat de onderneming ondertussen heeft bereikt. Vanwege het internationale klandizie van Allied Consult is er naast de Nederlandse site ook een Duitse en Engelse website gerealiseerd.

Personal branding en profilering

Met de nieuwe website wil John Scheenen, directeur van Allied Consult, zijn bedrijf nog sterker profileren. Door middel van persoonlijke en prikkelende blogs kunnen de medewerkers van Allied Consult zich profileren. Deze blogs nemen een prominente positie op de verschillende websites in. Deze content strategie zorgt er voor dat Allied Consult beter vindbaar wordt en zich kan onderscheiden ten opzichte van concullega’s.

Allied Consult

Allied Consult is een adviesbureau dat zich richt op de psychologische en systeemtheoretische aspecten van leiderschap- en organisatieontwikkeling.

Allied Consult ondersteunt bij het ontwerpen en het implementeren van veranderingen op individueel, team- en organisatieniveau.

Op de grens tussen het bekende en het onbekende helpt Allied Consult bij het waarnemen, bij het denken en bij het ondernemen.

Reageer