Krachtig Krommerijn: de portal voor MVO in de gemeente Bunnik
Apr 2012 18

hetwebburo heeft de website van de stichting Krachtig Krommerijn ontwikkeld. De stichting Krachtig Krommerijn stimuleert inwoners, verenigingen en bedrijven om tot een sterke samenleving te komen binnen de gemeente Bunnik. De website dient hierbij als portal waarmee de stichting de diverse stakeholders kan informeren over haar activiteiten.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

De realisatie van de website ‘Krachtig Krommerijn’ is ook een staaltje maatschappelijk verantwoord ondernemen. hetwebburo tekende voor de realisatie van het ontwerp en de onderliggende techniek. Mgen uit Werkhoven heeft de content verzorgd. Beide partijen hebben dit gedaan om op deze manier vanuit eigen kennis en kunde bij te kunnen dragen aan een sterke samenleving.

Krachtig Krommerijn

De stichting Krachtig Krommerijn streeft naar een sterkere samenleving in Bunnik, Odijk en Werkhoven. Dat doet zij door inwoners, non-profitorganisaties, bedrijven en de gemeenten te ondersteunen die dit zelfde doel nastreven. De stichting is voortgekomen uit het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) Bunnik. Stichting Krachtig Krommerijn wil meer zijn dan alleen een informatiepunt. Door actief te netwerken brengt Krachtig Krommerijn vraag en aanbod bij elkaar.

Reageer