Jeannette van der Vliet: website voor fotograaf en kunstenares
Mei 2012 09

Voor kunstenares Jeannette van der Vliet heeft hetwebburo een nieuwe website ontwikkeld. Met behulp van deze website kan Jeannette zowel haar portfolio aan schilderijen als aan foto’s presenteren. Dankzij het WordPress content management systeem kunnen eenvoudig nieuwe werken worden toegevoegd.

Zowel fotografie als schilderen

Vaak bestaan websites van kunstenaars enkel uit schilderijen of enkel uit foto’s. Jeannette is een van de creatievelingen die het gegeven is om zowel prachtige foto’s als schilderijen te kunnen maken. Dankzij haar geoptimaliseerde website is haar werk goed vindbaar op internet. Afbeeldingen worden ge├»ndexeerd door Google Images, wat een hoop extra verkeer naar de site brengt.

Dynamisch portfolio

Het dynamische portfolio kan eenvoudig en snel worden ge├╝pdate. Vrijwel wekelijks worden nieuwe schilderijen van Jeannette en haar cursisten op de site opgenomen.

Reageer