hetwebburo levert naast de registratie van domeinnamen en webhosting ook diensten op het gebied van advies en implementatie. Hierbij werkt hetwebburo met de leidende producten in de markt. Dit alles om een continue conversieoptimalisatie te realiseren. Ons team beheert een groot scala aan websites, welke doorlopend worden geanalyseerd en geoptimaliseerd. Deze kennis kunnen wij ook voor uw website inzetten!

Zoekmachineoptimalisatie

De meeste internetgebruikers komen via Google of andere zoekmachines op een website terecht. Hoe zorgt u ervoor dat dit uw website is en niet de site van uw concurrent? Zoekmachineoptimalisatie, ook wel SEO genoemd, is een van de diensten die hetwebburo levert.

Hierbij wordt niet alleen naar de basis aanpak gekeken, maar vooral ook naar de behoefte die uw website moet vervullen. Vanuit uw doelstellingen wordt een plan van aanpak opgesteld en op basis hiervan wordt uw website en uw content dusdanig geoptimaliseerd, zodat u voor uw klanten optimaal vindbaar bent.

Zoekmachinemarketing

Wilt u op zeer korte termijn scoren met uw website in zoekmachines? Dan is zoekmachineoptimalisatie niet de meest effectieve methode. Een Adwords campagne kan het organische zoekverkeer goed ondersteunen. Op basis van vooraf vastgestelde budgetten zal zo veel mogelijk verkeer naar uw website worden verwezen.

Webanalytics

Hoe weet u hoe vaak een pagina is bezocht en wat kunt u met de informatie uit uw statistiekenpakket? De specialisten van hetwebburo leggen u exact uit hoe u uw statistieken moet interpreteren en geven u een passend advies bij deze statistieken. Tevens kunnen managementrapportages worden opgesteld welke geautomatiseerd aan u worden verstuurd. Zo wordt u met vaste regelmaat geïnformeerd over de prestaties van uw website.

Neem voor een volledig overzicht van onze diensten contact met ons op.